Kolejny majówkowy weekend zjazdowy za nami:)
Dużo się działo...
Administracja powtarzała materiał przed egzaminem zawodowym. Rozwiązywała przykładowe testy, studiowała kodeksy.
Kosmetyczki z II semestru miały pierwsze zajęcia praktyczne, a Promocja Zdrowia udała się do sklepu ze Zdrową Żywnością, aby poznać ofertę produktów ekologicznych. Gastronomów natomiast nie mogło zabraknąć na Międzynarodowych Targach Żywności organizowanych na Szczecińskich Wałach.
Tam próbowali tradycyjnych potraw z różnych regionów kraju i państw sąsiednich, a po powrocie tworzyli artystyczne dekoracje z owoców.
Dużo się działo...
Administracja powtarzała materiał przed egzaminem zawodowym. Rozwiązywała przykładowe testy, studiowała kodeksy.
Kosmetyczki z II semestru miały pierwsze zajęcia praktyczne, a Promocja Zdrowia udała się do sklepu ze Zdrową Żywnością, aby poznać ofertę produktów ekologicznych. Gastronomów natomiast nie mogło zabraknąć na Międzynarodowych Targach Żywności organizowanych na Szczecińskich Wałach.
Tam próbowali tradycyjnych potraw z różnych regionów kraju i państw sąsiednich, a po powrocie tworzyli artystyczne dekoracje z owoców.